Amethist geode klein nr. 05

140.00 incl. btw

Kleine Amethist geode van 13,5 cm hoog en 1000 gram, vindplaats is Brazilië.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200198 Categorie:

Beschrijving

De Amethist geode klein nr.5 kopen

Superleuke kleine Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 13,5 x 9,5 x 6 cm en 1000 gram, je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Amethist geode klein nr.5

Een amethistgeode is een prachtig stuk gesteente dat meestal bestaat uit een holle ruimte aan de binnenkant die bekleed is met amethistkristallen. Amethist wordt gevonden voornamelijk in Brazilië en Uruguay. Deze Amethist geoden zijn prachtige decoratie stukken voor in je huis. Hier is een uitleg over de werking en eigenschappen van een amethistgeode:

Chakra’s: In de traditionele geneeskunde wordt amethist vaak geassocieerd met het derde oog-chakra (het voorhoofdchakra) en het kruinchakra (boven op het hoofd). Het wordt gezegd dat amethist deze chakra’s in balans brengt en opent, wat kan leiden tot een dieper begrip, intuïtie en spirituele bewustwording.

Plaatsing en onderhoud: Om de voordelen van een amethistgeode te ervaren, kun je deze in een ruimte plaatsen waar je de energie wilt verbeteren. Het is belangrijk om de geode af en toe te reinigen om eventuele opgenomen negatieve energieën los te laten. Dit kan worden gedaan door de geode in het zonlicht te plaatsen, deze te reinigen met zuiver water of door hem te omringen met reinigende stenen zoals salie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode nr.5 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en balans die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.