Amethist geode klein nr. 03

110.00 incl. btw

Kleine Amethist geode van 15 cm hoog en 790 gram, vindplaats is Brazilië.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000086119 Categorie:

Beschrijving

De Amethist geode klein nr.3 kopen

Superleuke kleine Amethist geode uit Brazilië. Deze Amethist geode is 15 x 6 x 6 cm en 790 gram, je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Amethist geode klein nr.3

Een amethistgeode is een prachtig stuk gesteente dat meestal bestaat uit een holle ruimte aan de binnenkant die bekleed is met amethistkristallen. Amethist wordt gevonden voornamelijk in Brazilië en Uruguay. Deze Amethist geoden zijn prachtige decoratie stukken voor in je huis. Hier is een uitleg over de werking en eigenschappen van een amethistgeode:

Bescherming: Amethist staat bekend als een beschermende steen die kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en entiteiten. Het wordt vaak gebruikt als een soort energetische schild om de aura te beschermen tegen schadelijke invloeden.

Slaap en ontspanning: Amethist wordt vaak geassocieerd met een betere nachtrust en ontspanning. Het wordt gebruikt door mensen die moeite hebben met slapen of die last hebben van stress en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist geode nr.3 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en bescherming die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.