Amethist Brazilië A ruw nr. 36

227.00 incl. btw

Gekristalliseerd stuk ruwe Amethist uit Brazilië. Dit stuk is 25 cm en 3,96 kilo.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200891 Categorie:

Beschrijving

De Amethist gekristalliseerd nr.36 kopen

Prachtig gekristalliseerd stuk Amethist, de vindplaats is Brazilië. Deze Amethist heeft een mooie holte. Het stuk is 25 x 18 x 10 cm en 3,96 kilo in gewicht. 

De werking van de Amethist gekristalliseerd nr.36

Amethist uit Brazilië… het is als een paarse droom die uitkomt! Deze kristallen zijn adembenemend diep paars en worden gekoesterd vanwege hun betoverende spirituele krachten. Men gelooft dat ze een rustgevende energie uitstralen die helpt om stress te verlichten en innerlijke kalmte te bevorderen. Het is alsof ze een helderheidsboost geven aan gedachten, waardoor de geest opent voor diepe reflectie en spirituele groei. Ze worden gebruikt tijdens meditatie om intuïtie te versterken en de geest te zuiveren. En het mooie is, mensen zeggen dat ze negatieve energieën kunnen afweren, waardoor een huis zich vult met positieve vibes. Die combinatie van betoverende schoonheid en helende krachten maakt amethist uit Brazilië echt buitengewoon.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist gekristalliseerd nr.36 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de helderheid en kalmte die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.