Amethist aura nr.1 gekristalliseerd stuk (synth)

169.00 incl. btw

Schitterend Amethist aura gekristalliseerd stuk van 14 x 9,5 x 3,5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561192134 Categorieën: ,

Beschrijving

De Amethist aura nr.1 gekristalliseerd stuk (synth) kopen

Schitterend Amethist aura gekristalliseerd stuk van 14 cm lang, 9,5 cm breed en 3,5 cm hoog. Het stuk weegt 483 gram. Let op! Amethist aura is een synthetische steen. Amethist aura is Amethist verneveld met goud.

De werking van Amethist aura

Amethist aura is een mooie synthetische steen. Amethist aura is een prachtige steen die je in verbinding kan zetten met de engelen. Het is een krachtige steen die je goed kunt gebruiken tijdens meditaties. Amethist aura kan je spirituele inzichten geven. Het mineraal reinigt je lichaam, ziel en geest. De steen heeft een lichte en rustgevende energie. Het kristal kan stress, zorgen en negativiteit verminderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de meditatie en reiniging die de Amethist aura te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.