Amazoniet edelsteen bol 50-55 mm

55.75 incl. btw

Mooie bol van Amazoniet van 50-55 mm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561074058 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De Amazoniet bol kopen

Mooie egale gepolijste bol van Amazoniet. De bol heeft een doorsnede van 50-55 mm. De amazoniet bol weegt 190 gram. Door de bolvorm wordt de energie van de Amazoniet gelijkmatig over de ruimte verdeeld.

De werking van de Amazoniet bol

Amazoniet, ook wel Amazonesteen genoemd, is een edelsteen die evenwicht en balans kan brengen. De steen bevordert de harmonie in jezelf en tussen mensen. Hij is zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet vermindert angst, verdriet, trauma en stemmingswisselingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amazoniet bol perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de harmonie die de Amazoniet te bieden heeft? Bestel de bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.