Agaat sculptuur adelaar gekristalliseerd nr.2

745.00 incl. btw

Sculptuur in de vorm van een adelaarshoofd van de edelsteen gekristalliseerde Agaat Afmetingen 15 x 15 x 6.5 cm en gewicht van 1.49 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1179 Categorieën: ,

Beschrijving

De Adelaar sculptuur Agaat gekristalliseerd nr.2 kopen

Sculptuur in de vorm van een adelaarshoofd van de edelsteen gekristalliseerde Agaat Afmetingen 15 x 15 x 6.5 cm en gewicht van 1.49 kg.

 

De werking van Adelaar sculptuur Agaat gekristalliseerd nr.2

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid. Van het mineraal Agaat wordt ook gezegd dat het een positieve werking heeft bij blaasontsteking en op de stofwisseling, de ogen en de bloedvaten. Agaat helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online

Past deze Adelaar sculptuur Agaat gekristalliseerd nr.2 perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan bescherming en innerlijke rust die Agaat jou te bieden heeft? Bestel de Adelaar sculptuur Agaat gekristalliseerd nr.2 direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.