Agaat Orka edelsteen sculptuur nr.01

111.00 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van Agaat orka (pinguin agaat) uit Madagaskar, 13 cm hoog en 739 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561209573 Categorieën: ,

Beschrijving

De Agaat Orka sculptuur nr.01 kopen 

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Agaat orka, ook wel Pinguin Agaat genoemd. Dit edelstenen beeld is 739 gram en is 13 x 7,5 x 5 cm. De vindplaats van deze Agaat Orka is Madagaskar. Prachtig Agaat Orka mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaat Orka sculptuur

Orka agaat wordt vaak gebruikt als een krachtige beschermer tegen negatieve energieën en invloeden. Het kan een schild vormen om je heen, waardoor je beschermd wordt tegen negativiteit en energetische aanvallen van buitenaf. Deze steen kan helpen bij het bevorderen van emotionele stabiliteit en innerlijke rust. Het helpt om negatieve emoties zoals angst, stress en verdriet te verzachten, en moedigt een gevoel van kalmte en sereniteit aan, zelfs in uitdagende situaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Agaat Orka sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en stabiliteit die de Agaat Orka edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Agaat Orka dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.