Agaat op voet groot

92.90 incl. btw

Uniek stuk van Agaat natuur op voet Uit Brazilië van ongeveer 1.2 kg gewicht. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De Agaat komt uit Brazilië. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561076625 Categorieën: ,

Beschrijving

De Agaat op voet groot kopen

Bijzonder half gepolijst stuk Agaat natuur op metalen voet met een gemiddeld gewicht van 1.2 kg. De steen heeft een doorsnede van 10-12 cm. De stukken komen uit Brazilië. De openingen zijn allemaal verschillend en de vorm kan dus afwijken van de foto.

De werking van Agaat

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Agaat grijs kan je stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid geven. Van het mineraal Agaat wordt ook gezegd dat het een positieve werking heeft bij blaasontsteking en op de stofwisseling, de ogen en de bloedvaten. Agaat helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Koop de agaat op voet direct online

Past deze Agaat op voet perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan bescherming en zelfvertrouwen die Agaat jou te bieden heeft? Koop de Agaat op voet direct online en ervaar wat de steen jou te bieden heeft.