Agaat op standaard medium

79.50 incl. btw

Mooi stuk Agaat natuur op standaard met een gemiddeld gewicht van 0,7 kg. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561080066 Categorie:

Beschrijving

De Agaat op voet medium kopen
Half gepolijst stuk Agaat standaard op voet met een gemiddeld gewicht van ca. 0,7 kg. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm. De stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. De Agaat komt uit Brazilië.

De werking van de Agaat op standaard medium
Agaat is een beschermende en aardende steen die je innerlijke rust kan brengen. Het mineraal bevordert het zelfvertrouwen en geeft stabiliteit. Agaat zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten van een afstand kunt bekijken. De steen heeft een positieve werking op de blaas, de ogen, de geslachtsorganen, de bloedvaten en de stofwisseling. Agaat werkt heilzaam bij blaasontsteking. De steen kan je in verbinding brengen met moeder aarde. Al jaren is de Agaat de beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Het mineraal stimuleert een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Agaat kan je helpen om je aura schoon te maken en schoon te houden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze Agaat medium op standaard perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de bescherming en de stabiliteit die de Agaat te bieden heeft? Bestel de medium Agaat op standaard direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.