Agaat Kunstwerk edelsteenhanger nr.5 gekristalliseerd

189.00 incl. btw

Edelstenen hanger van gekristalliseerd Agaat in koperdraad, formaat 80 x 40 x 20 mm en ca. 36 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561074317 Categorie:

Beschrijving

De Kunstwerk edelsteenhanger nr.5 Agaat gekristalliseerd kopen

Deze prachtige hanger van gekristalliseerd Agaat heeft een handgemaakt werk van koperdraad eromheen. Deze Agaat hanger is 8 cm lang.

De werking van de edelsteenhanger van gekristalliseerd Agaat

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt de aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Agaat grijs kan je stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid geven. Van het mineraal Agaat wordt ook gezegd dat het een positieve werking heeft bij blaasontsteking en op de stofwisseling, de ogen en de bloedvaten. Agaat helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Kunstwerk edelsteenhanger van gekristalliseerd Agaat perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan innerlijke rust en zelfreflexie die Agaat jou te bieden heeft? Bestel de Kunstwerk edelsteenhanger van gekristalliseerde Agaat direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.