Agaat Kunstwerk edelsteenhanger nr.1 gekristalliseerd (gekleurd)

189.00 incl. btw

Edelstenen hanger van gekleurde gekristalliseerde Agaat in koperdraad, formaat 65 x 30 x 20 mm en ca. 25 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561074270 Categorie:

Beschrijving

De edelsteenhanger van gekristalliseerde Agaat kopen.

Deze prachtige hanger van kunstmatig gekleurde gekristalliseerde Agaat heeft een handgemaakt werk van koper eromheen. De hanger heeft de vorm van een kat. De Agaat hanger is 6.5 cm hoog.

De werking van Kunstwerk edelsteenhanger nr.1 Agaat gekristalliseerd (gekleurd)

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Agaat grijs kan je stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid geven. Van het mineraal Agaat wordt ook gezegd dat het een positieve werking heeft bij blaasontsteking en op de stofwisseling, de ogen en de bloedvaten. Agaat helpt bij psychische spanningen en geeft een gevoel van veiligheid. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfel.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online.

Past deze kunstwerk Agaat edelsteenhanger perfect bij jou of heb jij behoefte aan aarding en stabiliteit de Agaat halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze edelsteenhanger Agaat direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.