Agaat halve geode op voet nr.04

122.00 incl. btw

Een doorgesneden Agaat met 1 zijde gepolijst op een standaard uit Brazilië, deze is is 1,224 kilo en 19 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561206121 Categorieën: ,

Beschrijving

De Agaat halve geode op voet nr.4 kopen 

Gaaf kunstwerk van deze halve Agaat geode op voet. Deze Agaat is 1224 gram in gewicht en 19 x 12 x 4,5 cm in formaat. De vindplaats van deze Agaat is de Brazilië. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaat halve geode 

Agaat uit Brazilië heeft een breed scala aan spirituele en helende eigenschappen. 

Gronding en stabiliteit: Agaat staat bekend om zijn aardende energie die helpt bij het verankeren van jezelf in het huidige moment. Het bevordert stabiliteit, rust en balans, zowel op mentaal als emotioneel niveau.

Bescherming: Agaat wordt vaak gebruikt als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen psychische aanvallen. Het kan een gevoel van veiligheid en geborgenheid bevorderen.

Emotionele heling: Agaat heeft een kalmerende en troostende energie die kan helpen bij het verlichten van stress, angst en verdriet. Het bevordert emotionele balans en helpt bij het loslaten van negatieve emoties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Agaat halve geode perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de gronding en bescherming die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel de Agaat op voet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.