Agaat edelsteen punt gekristalliseerd (drusy) nr.02

112.00 incl. btw

Edelsteen punt van Agaat met gekristalliseerde delen. De edelstenen punt is 14 cm hoog en 660 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202574 Categorieën: ,

Beschrijving

De edelsteen punt Agaat gekristalliseerd nr.2 kopen

Prachtige punt van de half-edelsteen Agaat, deze punt heeft gekristalliseerde delen. De punt is 14 x 6 x 4,5 cm en 660 gram. Prachtige Agaat punt om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaat edelsteen punt gekristalliseerd

Een agaat edelsteenpunt heeft specifieke spirituele en energetische eigenschappen die kunnen bijdragen aan verschillende aspecten van je welzijn. Hier is een uitleg van de werking van een agaat edelsteenpunt:

Balans en harmonie: Deze steen helpt bij het in balans brengen van je emoties en energie. Het kan helpen bij het verminderen van stress en spanning, waardoor je een gevoel van innerlijke harmonie ervaart. Zelfvertrouwen en moed: Agaat kan je zelfvertrouwen vergroten en moed geven. Het kan je aanmoedigen om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Agaat punt perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stressvermindering en moed die de Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Agaat dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.